Poliţiştii – prietenii cetăţenilor!

Apropierea Sfintelor Sărbători Pascale constituie întotdeauna prilej de bucurie și emoții. Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite în această perioadă, Inspectoratul de poliție Florești recomandă respectarea unor măsuri preventive.
Având în vedere că, în aceste zile se fac ultimele cumpărături și deplasări în magazine, cetățenii sunt sfătuiți să manifeste prudență în locurile aglomerate.
În cazul plecării de la domiciliu, polițiștii recomandă locuitorilor raionului să anunțe numai persoanele de încredere că vor lipsi de acasă pentru mai multe zile. Totodată, în scopul asigurării securității domiciliului rugați rudele sau vecinii să vă supravegheze locuința atâta timp cît veți lipsi de acasă.
Pentru noaptea de Înviere cetățenii sunt sfătuiți să evite străzile cu baruri și terase unde se consumă alcool și sunt adunate persoane gălăgioase. Nu lăsați copiii nesupravegheați și nu le permiteți să consume alcool. Deplasați-vă în grup și nu răspundeți la provocările altor persoane.
Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să evite condusul automobilului în stare de ebrietate, să conducă cu viteză redusă, deoarece viteza excesivă reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în Republica Moldova.
Pentru orice infracțiune la care sunteți victimă sau martor, apelați numărul de telefon 0250 2-57-57, Unitatea de Gardă a Inspectoratului de Poliție Florești. Rețineți cât mai multe date despre făptaș, înfățișare, direcția în care a fugit, numărul de la autoturismul folosit de acesta, complici etc. și comunicați toate amanuntele poliției.

 

Sursa: Facebook (https://www.facebook.com/ip.floresti?hc_ref=NEWSFEED)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *