Ziua funcționarului public marcată în raionul Floreşti

La data de 23 iunie 2017 în raionul Floreşti, ca în toată Republica Moldova a fost sărbătorită Ziua profesională a funcționarului  public.

În acest an s-a desfășurat solemnitatea de înmînare a distincțiilor raionale funcționarilor publici, prilejuită de sărbătoarea profesională din partea Preşedintelui raionului Floreşti. La eveniment au participat primari, secretarii  consiliilor locale, funcționari din cadrul direcţiilor şi secţiilor Consiliului rational Floreşti, a serviciile disconcentrate, precum și alți funcționari din raion.

Cu această ocazie sărbătoriții au primit felicitări din partea domului Ştefan Paniş, Preşedintele raionului Floreşti, a domhnului  Vlad Canţîr Preşedintele Federaţiei sindicatelor angajaţilor din serviciile publice din Republiva Moldova, a domnului Vladimir Ceban, Şeful oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu. Doamna Carolina Solomca, Consilier raional în mesajul său de felicitare a menționat faptul că povara grea a funcţionarilor publici este recuperată de satisfacția sufletească în momentul în care înmînează un certificat de naștere sau căsătorie, iar pentru un proces administrativ de calitate este nevoie de specialiști calificați.

În continuarea evenimentului, domnul Ştefan Paniş, Președintele raionului Floreşti a venit cu un mesaj de felicitare prin care a mulțumit  tututror pentru activitatea zilnică, pentru răbdarea și profesionalismul de care dau dovadă . ”Să fim uniți, să avem o bună colaborare, astfel încît societatea să fie mulțumită de serviciile pe care le prestăm”, acesta a fost genericul discursului său prilejuit de Ziua profesională a funcţionarului public.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *