Felicitare!

Stimaţi angajaţi din domeniul Administraţiei Publice a raionului Floreşti!

Cu prilejul zilei profesionale „Ziua Funcţionarului Public” consemnată la data de 23 iunie a fiecărui an, în numele Consiliului raional Floreşti şi personal, Vă adresez tuturor un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi de responsabilitate civică.

Un stat devine puternic prin funcţionarii săi!

Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetăţenilor.

Dumneavoastră sunteți reprezentantul statului care se află pe prima linie în procesul de interacţiune cu cetăţenii.

Profesionalismul, experienţa, competenţa constituie cheia succesului, pentru care meritaţi cele mai înalte aprecieri. În acest context, în semn de recunoştinţă pentru activitatea responsabilă care o profesaţi, vreau să Vă mulţumesc pentru efortul depus zi de zi în lucrul cu cetăţenii, pentru profesionalism, lucru colegial la nivel înalt şi atitudine binevoitoare.

Vă doresc o cale uşoară în nobila activitate de funcţionar public, să urcaţi tot mai sus pe treptele succesului, iar perseverenţa, încrederea în forţele proprii şi răbdarea să nu vă lipsească nicicînd de pe umerii voştri. Să vă bucuraţi pe deplin de meritele obţinute şi să învingeţi orice obstacol care vă stă în cale, iar ceea ce vă propuneţi, mereu să o realizaţi!

 Cu deosebită consideraţiune, Preşedintele raionului Floreşti, Ştefan PANIŞ

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *