Ziua profesională a angajaților din domeniul protecției sociale a populației

18 septembrie 2018

A devenit o frumoasă tradiție de a consemna anual, în luna septembrie, Ziua profesională a angajaților din domeniul protecției sociale a populației.

Şi în acest frumos început de toamnă, la data de 14 septembrie, în incinta Casei de Cultură din oraşul  Floreşti s-a desfăşurat  festivitatea dedicată Zilei Profesionale a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale a populaţiei.

Adunarea festivă a fost organizată de  resprezentanţii Direcţiei Generale Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei, ai Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţelor de Muncă şi Casei Naţionale de Asigurări Sociale.  Au fost invitaţi cu drag toţi lucrătorii din domeniul social, resprezentanţii Administraţiilor Publice Locale, ai Administraţiei Publice Teritoriale, Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, etc.

La acest eveniment, în mod festiv au fost aduse felicitaţi de către domnul Rusu Petru, şeful DGASPF, doamna Gusac Irina – şef intermar al ANOFM,   doamna    Bonari Daniela, reprezentant al CNAS,  domnul Gutium Vladimir, vicepreşedintele raionului Floreşti.

Un mesaj de urări de bine şi prosperitate, de speranţă şi încredere în viitor  a adresat  tuturor domnul Nichiforciuc Eugeniu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Şi ce fel de sărbătoare profesională fără flori şi Diplome…? Au fost decernaţi cei mai buni angajaţi din acest sistem. Pentru ei, precum şi pentru toţi invitaţii la sărbătoare, evenimentul a continuat cu cîntece, dans şi voie bună oferite cu măiestrie de interpreta Anişoara Puică .

Autor: Rusu Petru, şef Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei