Familia-puterea mea!

29 mai 2019

Acesta a fost genericul manifestării desfășurate în incinta Casei Comunitare nr.1 din or. Florești. Au participat pedagogii sociali, beneficiarii serviciului, precum si părinții acestora. Moderatori au fost domnul Petru Rusu, șeful DGASPF si doamna Cristina Scutari, managerul Casei Comunitare.

Scopul activității – aprofundarea cunoștintelor privind  noțiunea de familie, dar și consolidarea relațiilor dintre copii si părinți.

„Ce este o familie?”, „Tipurile de familii”, „Funcțiile familiei”, „Ce înseamnă o familie model?”, „Cum îmi imaginez viitoarea mea familie?”, „Ce presupune o familie ideală?”, „Ce este un arbore genealogic?” –  acestea au fost reperele principale ale activității ce a avut loc.

De menționat, că toți participanții au dat dovadă de multă inițiativă, ingeniozitate și cunoștințe la toate etapele de desfășurare:  fie victorine,  desene,  înscenări, fie recitare de poezii sau interpretare de cântece, dedicate familiei. Cel mai important lucru, a fost atmosfera degajată, căldura sufletească și buna dispoziție care au trezit adânci emoții în sufletele tuturor celor prezenți.

Autor: Cristina Scutari, managerul Casei Comunitare Nr. 1