Şedinţa extraordinară a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a raionului Floreşti din 24 martie 2020

24 martie 2020

Astăzi, 24 martie, în incinta Consiliului raional Floreşti, a avut loc şedinţa extraordinară a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a raionului Floreşti, unde, preşedintele CSE a raionului Floreşti, dl Ştefan Paniş, a adus la cunoştinţa membrilor comisiei Dispoziţia Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova Nr. 3 din 23 martie 2020 unde sunt enumerate un şir de restricţii care urmează să fie respectate începînd cu data de 25 martie curent.

Totodată, şefii IP Floreşti (N. Leşanu), CP Floreşti (A. Maxian), CSP Soroca (G. Moraru), CMF Floreşti (S. Rusu) au raportat despre activitatea instituţiilor care le conduc privind măsurile întreprinse şi monitorizarea răspîndirii infecţiei cu COVID-19.

Deasemenea, s-a discutat despre intenţia Primăriei or. Floreşti de a efectua lucrări de dezinfectare a trotuarelor, terenurilor de joacă, în preajma băncilor (scaunelor), magazinelor, acceselor la instituţii publice şi altor obiective publice şi alocarea din Fondul de Rezervă a Consiliului raional Floreşti a sumei necesare pentru procurarea soluţiei dezinfectante şi aparatelor pentru împrăştierea în particule foarte fine a lichidelor sau pulberelor, pentru prevenirea şi combaterea virusului COVID-19.

Accesaţi Dispoziţia Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a raionului Floreşti Nr. 04 din 24 martie 2020 Cu privire la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19 în Republica Moldova

Ina Cevaga, şef al Serviciului Administraţie Publică,

Aparatul Preşedintelui raionului Floreşti