Mesaj de recunoştinţă pentru cei care sunt în prima linie în aceste zile dificile pentru noi!

Mult stimaţi angajaţi din domeniul sănătăţii şi farmaceuticii, poliţişti, pompieri, salvatori, lucrători ai administraţiilor publice locale de nivelul I şi II, agenţi economici, vînzători şi cei care sunt în prima linie în aceste zile dificile pentru noi toţi!

De rînd cu toată omenirea suntem puşi la momente de grea încercare. Inamicul cu care luptăm este unul invizibil, dar lupta este una cît se poate de reală şi este o luptă pe care suntem obligaţi să o cîştigăm. Dumneavoastră sunteţi cei care contribuiţi semnificativ la susţinerea eforturilor pentru ca să depăşim cu bine greutăţile prin care trecem împreună. Misiunea prioritară acum şi mai stringentă este de a proteja oamenii de pandemia care răpune fără milă şi fără a alege vieţile, de a-i informa despre comportamentul corect în perioada de carantină, în acelaşi timp, de a asigura un climat social de echitate, echilibru, siguranţă şi încredere, Dumneavoastră fiind un exemplu de conduită şi de responsabilitate pentru cetăţenii în mijlocul cărora vă desfăşuraţi activitatea şi pe care îi deserviţi.

Suntem conştienţi că riscaţi cel mai mult şi puneţi la risc familia şi apropiaţii dumneavoastră, dar, totodată, ne dăm bine seama că fără susţinerea şi ajutorul ce ni-l oferiţi, această barieră va fi imposibil de trecut.

Sper mai mult ca niciodată că fiecare cetăţean se va mobiliza, va respecta regulile impuse de situaţia de carantină și va înțelege cît de importantă este această responsabilitate pentru protejarea apropiaţilor noştri.

Vă mulţumim din suflet pentru toate sacrificiile pe care le faceţi în această perioadă, pentru profesionalism şi curaj, pentru că vă îndepliniţi îndatoririle cu cinste şi onestitate, consolidaţi sentimentul de siguranţă de care cetăţenii au atît de multă nevoie în aceste momente şi sunteţi de ajutor semenilor noştri.

Mulţumim pentru munca dumneavoastră, pentru devotament profesiei și atitudine binevoitoare faţă de noi toţi.

Transmit gînduri bune şi sănătate, alături de mulţumiri, familiilor dumneavoastră pentru sprijinul şi înţelegerea acordată.

Vă dorim o viață frumoasă, cu multă sănătate, cu mult soare și cu multă recunoștință, pe potriva eforturilor pe care le depuneţi, asumîndu-vă riscuri incredibile în condiţii foarte grele.

Cu deosebită gratitudine, în numele Consiliului raional Floreşti, Ştefan Paniş,

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *