Ziua Drapelului de Stat a Republicii Moldova

Mult stimaţi floreşteni!

Astăzi, 27 aprilie, consemnăm o sărbătoare deosebită pentru poporul nostru – Ziua Drapelului național al Republicii Moldova.

Tricolorul a fost desemnat oficial Drapel de Stat al Republicii Moldova la 27 aprilie 1990, de către deputații primului Legislativ, iar la 23 aprilie 2010, a fost instituită Ziua Drapelului de Stat.

Simbolica statală are o menire deosebită în cultivarea patriotismului, cinstirea ei de către fiecare cetățean reprezintă omagiul adus înaintașilor noştri ce au luptat cu credință și sacrificiu pentru libertate, precum și o veritabilă lecție de educație civică pentru  generațiile ce vin.

Ne mîndrim că suntem cetățeni ai acestei țări, cu aspirațiile și nevoile ei. Ne iubim Patria şi onorăm Drapelul de Stat al Republicii Moldova. Este foarte important ca generațiile care cresc astăzi să simtă că Republica Moldova este cu adevărat patria lor, să aibă încredere în viitorul țării, în posibilitatea de a-și trăi viața în pace și belșug.

În această zi solemnă, mult stimaţi locuitori ai raionului Floreşti, Vă adresez sincere felicitări și urări de bine, sănătate și bunăstare, dorindu-vă tuturor putere de muncă și energie creatoare în eforturile comune pentru prosperarea ţării noastre.

 Cu deosebit respect,

 în numele Consiliului raional Floreşti,

 Ştefan Paniş, preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *