Ultimul sunet de clopoţel în anul de studii 2019-2020

29 mai 2020

Dragi elevi, stimaţi părinţi, onoraţi pedagogi!

Iată că a sosit şi momentul bilanţului rezultatelor muncii Dumneavoastră. Ați ajuns la finalul anului de studii 2019-2020, care sper că a fost unul rodnic, încărcat de emoţii profunde, atît din partea elevilor, cît şi din partea cadrelor didactice și, în mod deosebit, a părinţilor, în pofida tuturor dificultăţilor întîmpinate cu trecerea la studierea la distanţă.

Dragi elevi!

Pe parcursul anului de învățămînt v-ați convins că prin organizare, responsabilitate şi muncă asiduă se obţin cele mai frumoase succese. Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai bogaţi intelectual. Rezultatele muncii Dumneavoastră au fost demonstrate prin participarea activă la olimpiadele raionale. Cu deosebit respect adresez cuvinte de înaltă apreciere tuturor elevilor care aţi obținut locuri premiante.

Vă îndemn, dragi elevi, să aveţi încredere în puterile proprii şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat pînă acum înseamnă enorm de mult pentru viitorul vostru. Vă doresc să rămîneți mereu curioși, insistenți în fața provocărilor, să aveţi o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Stimaţi părinţi!

Pe parcursul anului de studii sunteţi mereu alături de copiii dumneavoastră, sunteţi oricînd gata să vă sacrificaţi pentru a le asigura condiţiile necesare studiilor, suferiţi alături de ei în momentele mai dificile şi-i susţineţi în devenirea lor umană, intelectuală. Vă dorim să vă bucurați și în continuare din plin de reuşita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale Dumneavostră.

Onoraţi pedagogi!

Vă mulţumesc că aţi condus pe drumul anevoios al cunoaşterii copiii noştri, arătîndu-le prin exemplul propriu de corectitudine ce înseamnă perseverență, muncă și bucuria cunoașterii. Cu truda Dumneavoastră cresc generaţii de copii care devin Oameni. Meritaţi respectul şi admiraţia noastră pentru ceea ce faceţi şi realizaţi. Rămîneţi aşa mereu – călăuza frumosului, adevărului, dreptăţii şi a valorilor fără de care noi ca societate nu putem exista.

Vă mulțumesc din suflet, în numele Consiliului raional Floreşti și al meu personal, pentru dăruirea de care dați dovadă zi de zi în această profesie unică şi nobilă. Vă urez multă sănătate, ani lungi, bunăstare și realizări frumoase!

Cu deosebit respect,

 în numele Consiliului raional Floreşti,

 Ştefan Paniş, preşedintele raionului