Sala de computere de la Şcoala Primară Floreşti, renovată

10 iunie 2020

În acest an şcolar, elevii de la Şcoala Primară din oraşul Floreştivor merge la orele de educaţie digitală într-o sală modernă. Aceasta a fost renovată capital şi dotată cu mobilier, televizor şi computere noi din bugetul instituţiei.

Anterior, elevii nu aveau condiţiile necesare pentru aceste ore. Acum însă ei au o sală luminoasă cu mese, scaune şi tehnică nouă pentru orele de educaţie digitală.

„Oferim noi oportunităţi copiilor noştri, care, din punctul meu de vedere, sunt foarte importante. Computerele sunt de ultimă generaţie şi oferă posibilitatea de a merge în ritm cu timpul, căci copiii le vor folosi la toate capacităţile”, a menţionat dna Rodica Munteanu, directorul instituţiei.

Este un cabinet util pentru profesori şi pentru elevi, iar atmosfera foarte plăcută o să-i motiveze pe elevi. În Şcoala Primară din oraşul Floreşti învaţă aproximativ 560 de elevi.

La data de 10 iunie curent, Comisia raională de recepţie a lucrărilor pentru toate categoriile de construcţii şi reparaţie sau întreţinere, finanţate din bugetul raional, în următoarea componenţă: dl Gherghe Gancear, vicepreşedinte al raionului, preşedinte al comisiei, dl Morari Pavel, specialist în construcţii, dl Şarban Victor, specialist principal, Direcţia Generală Educaţie, dna Bogdan Natalia, şef al Direcţiei Economie şi Atragere a Investiţiilor, dna Iurcenco Angela, specialist în construcţii, au mers la faţa locului şi au verificat calitatea lucrărilor efectuate de către agentul economic SRL „Pro Vector”, conducător, dl Budurin Nicolae.

Menţionăm că anterior din bugetul Consiliului raional Floreşti a fost pavată intrarea şi, parţial, ograda şcolii.

Silvia Rusu, specialist principal,

 Serviciul Administraţie Publică