Ziua Profesională a Lucrătorului din Construcţii

7 august 2020

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor ai raionului Floreşti!

Cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorului din Construcții, care este marcată anul acesta la data de 9 august, aduc sincere și frumoase urări de felicitare constructorilor, arhitecților, proiectanților, lucrătorilor de pe șantier și tuturor celor care activează în acest domeniu.

Considerăm aportul Dumneavoastră foarte important pentru prosperarea economică a raionului, în special în ceea ce privește amenajarea și planificarea teritoriului, arhitectura, urbanism și activitatea ce ţine de domeniu. Datorită muncii Dumneavoastră, realizate cu multă dedicație și profesionalism, astăzi localitățile raionului se modernizează, apar edificii noi și originale, menite să servească necesităților locuitorilor. Astfel, Dumneavoastră contribuiţi la îmbunătățirea condițiilor de trai și schimbarea aspectului arhitectural al raionului Floreşti.

Vă apreciem mult şi manifestăm permanent disponibilitatea de a participa la dezvoltarea și consolidarea domeniului construcțiilor din raion, prin proiectele care se implementează, adaptate la standardele europene și internaționale de calitate. Anume astfel, cu eforturi comune, vom contribui la sporirea calității construcțiilor și implementarea celor mai bune practici și tehnologii avansate în domeniu.

Vă mulțumim pentru dăruirea cu care munciți zi de zi întru sporirea confortului celor din jur şi, cu prilejul sărbătorii profesionale, vă aduc urări de sănătate, inspirație pentru proiecte noi, atingerea obiectivelor propuse și realizări frumoase. Multă bucurie și belșug în familiile Dumneavoastră.

Cu deosebită considerație,

în numele Consiliului raional,

Ştefan Paniş, preşedintele raionului