Ziua Lucrătorului din sfera Protecției Sociale

20 septembrie 2020

Stimaţi lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei din raionul Floreşti!

A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea Dumneavoastră profesională.

În numele Consiliului raional Floreşti, Vă adresez cu acest prilej, cele mai sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor angajaţilor din domeniu.

Îmi exprim profundă recunoştinţa și respectul pentru atitudinea binevoitoare și atentă care o aveţi față de persoanele aflate în dificultate, pentru bunătatea, simpatia și răbdarea de care daţi dovadă în a-i ajuta în depășirea problemelor și pentru capacitatea de a le oferi sprijin în fiecare zi, de a le insufla credința în propriile lor puteri. Dăruirea şi efortul deosebit depus în activitatea dumneavoastră, profesionalismul şi operativitatea, dragostea şi omenia cu care contribuiţi la soluţionarea problemelor stringente ale celor defavorizaţi este acel aport atît de necesar celor care au nevoie de susţinere. Dumneavoastră sunteți cei care trăiți în fiecare zi cu gîndul la nevoile celor din jur. Sunteți cei care deschideți poarta suferinzilor la fiecare chemare. Sunteți cei care ștergeți lacrima unei bătrîne singuratice, alinaţi sufletul unui copil nefericit, oferiți adăpost unui om necăjit sau veniți cu un sfat pentru o mamă disperată.

Apreciez înalt contribuția fiecarui angajat din domeniul asistenţei sociale din raion, stimez valorile pe care le întruchipați, dedicaţia ce are menirea să aducă o rază de lumină în casa fiecărei persoane ce necesită ajutor.

Fie ca eforturile depuse de Dumneavoastră să fie încununate de mult succes, să vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atît de multe forţe sufleteşti, bunătate și spirit de sacrificiu.

Vă  doresc  sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar recunoștința pentru munca Dumneavoastră să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.

Cu deosebită consideraţie, Ştefan Paniş,

 preşedintele raionului Floreşti