Ziua Mondială a Statisticii

20 octombrie 2020

Mult stimaţi angajaţi ai Direcţiei pentru Statistică a raionului Floreşti!

Al 11-lea an consecutiv, la 20 octombrie, celebrăm Ziua Mondială a Statisticii.

Această sărbătoare subliniază importanţa susţinerii capacităţii Dumneavoastră în a produce statistici relevante şi oportune privind dezvoltarea social-economică a raionului nostru, necesare la luarea deciziilor, elaborarea politicilor, precum şi la asigurarea monitorizării acestora în scopul dezvoltării şi modernizării tuturor ramurilor din raionul nostru.

Vreau să Vă mulţumesc pentru dedicaţia cu care vă desfăşuraţi activitatea întru menţinerea colectării de date de interes public. Vă felicit călduros şi vă urez succes în activitate.

Fie ca această sărbătoare să Vă furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare, pe care să le valorificați în activităţile cotidiene, să rămîneţi a fi la fel de importanţi pentru societate, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

Cu prilejul zilei profesionale, Vă aduc sincere urări de sănătate, bunăstare şi împlinirea speranțelor de mai bine. Vă doresc să aveţi parte de noi priorităţi în realizarea aspiraţiilor profesionale, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire,  linişte şi căldură în suflet.

Cu deosebit respect,

 în numele Consiliului raional,

Ştefan Paniş,

 preşedintele raionului Floreşti