Ziua Lucrătorului din Transportul Auto

22 octombrie 2020

Stimați  conducători auto și drumari din raionul Floreşti!

Consemnată anual în ultima duminică a lunii octombrie „Ziua automobilistului și a drumarului”, îmi oferă prilejul de a Vă transmite cele mai sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor din domeniul transportului auto și gospodăria drumurilor.

Ne exprimăm respectul și mulțumirea față de Dumneavoastră,  munca desfăşurată fiindu-vă legată de responsabilitate, prudență, profesionalism și maximă atenție.

Industria automobilelor și a drumurilor a devenit o ramură importantă, o verigă strict necesară în economia ţării, a raionului. Drumurile moderne şi infrastructura accesibilă reprezintă cartea de vizită a noastră. Dezvoltarea localităţilor, soluţionarea problemelor sociale şi creşterea economică pot fi posibile avînd sisteme de comu­nicaţii moderne şi drumuri bune. În acest context, nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al  activităţii de producţie şi comerţ, dar şi pentru viaţa de zi cu zi, avînd un impact social benefic pentru populație.

Ne exprimăm recunoștința profundă conducătorilor auto, drumarilor, mecanicilor, inginerilor, proiectanților, tuturor celor care, prin munca lor, oferă confort și protecție pasagerilor și transportului. 

Vă doresc sănătate,  noi realizări și, bineînțeles, autostrăzi netede și șofat în siguranță.

Fie ca fiecare zi să Vă aducă doar bucurie, liniște și întotdeauna o dispoziție bună!

Cu deosebit respect,

 în numele Consiliului raional Floreşti,

Ştefan Paniş,
președintele raionului