Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Contabilului

Cu ocazia Zilei Contabilului, care este sărbătorită an de an în Republica Moldova la 4 aprilie, vreau să aduc omagiu celor antrenați în exercitarea profesiei contabile și cei care sunt demni de titlul de contabil.

Multstimați contabili din raionul Florești!

Vă doresc realizări profesionale frumoase, multă sănătate, prosperitate, susținere și entuziasm în lucrul pe care îl desfășurați, deoarece contabilii sunt oamenii care nu își pot imagina viața fără combinații de numere, sumare și scădere. Să găsiți mereu echilibrul necesar între asigurarea conformității cu regulile și gestionarea performanței activității dumneavoastră, să vă bucurați de succesele obținute și să tindeți spre a obține altele. Să fiți mereu apreciați la justa valoare și să fiți însoțiți de recunoștință pentru tot ceea ce faceți, pentru munca depusă zilnic, pentru devotament, corectitudinea și tactul de care dați dovadă.

A fi contabil înseamnă dezvoltare permanentă, receptivitate, imaginație și talent. Meseria de contabil îmbină perfect precizia și gîndirea analitică cu arta și setea de cunoaștere.

Vă doresc multă putere și încredere pentru a putea continua exercitarea sarcinilor profesionale într-un mod conștiincios, să vă stabiliți noi scopuri care să vă conducă spre noi orizonturi și performanțe majore!

Cu deosebit respect și recunoștință,

Președintele raionului Florești,

dl Ștefan PANIȘ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *