Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Suveranităţii Republicii Moldova

Multstimați locuitori ai raionului Florești!

Acum 31 de ani, la 23 iunie 1990, a fost adoptată Declarația de Suveranitate a Republicii Moldova, care a pus temelia statului nostru modern. Prin acest document istoric a fost exprimată dorința poporului, astfel cucerindu-se suveranitatea, identitatea națională și spirituală.

A fost o decizie curajoasă, care a schimbat nu doar statutul, dar și destinul Republicii Moldova, ea marcînd victoria importantă a forţelor democratice în lupta de renaştere naţională.

Astăzi, mai mult decît oricînd, înțelegem cît de important este dreptul nostru, al cetățenilor, de a ne decide singuri viitorul. Țara noastră își determină, în mod suveran, politica internă, vectorul extern, partenerii de dezvoltare.  

Dragi floreșteni!

Avem toată încrederea, că împreună vom continua a munci pentru prioritățile viitorului nostru, pentru făurirea unui stat al prosperității, al unității și al bunăstării, avînd un sentiment de mîndrie pentru țară și pentru valorile naționale.

Cu prilejul celebrării Zilei Suveranității Republicii Moldova, Vă urez fericire, prosperitate, împliniri, succese și realizări remarcabile în activitatea zilnică. Să ne bucurăm împreună de un viitor liber și demn pentru fiecare dintre noi. Semnificația acestei sărbători să păstreze mereu vii şi neclintite idealurile şi valorile noastre naţionale.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *