Fii competitiv şi economiseşte prin Programul de Ecologizare a ÎMM-urilor

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) informează că, unul din Programele de stat pentru susţinerea dezvoltării sectorului ÎMM implementate de ODIMM este Programul de ecologizare a întreprinderilor mici şi mijlocii, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 592/2019. Scopul programului este promovarea, susţinerea şi dezvoltarea capacităţilor ÎMM pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere şi prestare a serviciilor, care ar reduce impactul activităţii economice asupra mediului ambiant.

Pentru a beneficia de suportul financiar de valoare mică de pînă la 200 000 lei din cadrul Programului menţionat, ÎMM-urile urmează să se înregistreze pînă la 8 noiembrie 2021 pe link-ul: https://survey.odimm.md/eco/?surveyId=144

Încadrul finanţării acţiunilor de ecologizare a ÎMM – urilor devaloare mică vor fi oferite granturi pentru implementarea planurilor de acţiuni de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor; aplicarea modelelor de producţie şi consum durabile; introducerea eco – inovaţiilor în procesele tehnologice; prevenirea poluării, reducerea şi gestionarea deşeurilor şi resurselor de apă, etc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi la nr. de tel. 060475456 sau ecoimm@odimm.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *