Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii  raionului Florești!

Cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova, care este marcată tradițional la data de 29 ianuarie, Vă adresez, în numele Consiliului raional, cele mai sincere felicitări cu urări de bine și sănătate.

Profesia Dumneavoastră impune cunoștințe temeinice, integritate, responsabilitate și demnitate. În acest context, apreciem mult munca pe care o depuneți în fiecare zi, verticalitatea, profesionalismul de care daţi dovadă continuu, devotamentul şi principialitatea, virtuți ce le întruniți și fac onoare statutului de procuror, în vederea apărării intereselor cetățenilor.

Dumneavoastră sunteți promotorii dreptății, așa cum dreptatea este cel mai de preț lucru al unei societăți, fără de care aceasta nu poate exista.

Cu prilejul sărbătorii, Vă dorim să aveți parte de sănătate, succese în activitatea ce o desfășurați, bucurii cotidiene și bunăstare. Să păstrați vocația pentru meseria ce o aveți, să consolidați efortul zilnic și să valorificați experiența profesională de care dați dovadă în fiecare zi.

Cu cele mai distinse și sincere gânduri

de apreciere și respect,

Președintele raionului,

Vasile TÎLTU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *