Şedinţa operativă din 20 februarie 2017

În fiecare zi de luni domnul Ştefan Paniş, Preşedintele raionului Floreşti convoacă  şefii serviciilor, direcţiilor, secţiilor din Aparatul Preşedintelui şi a subdiviziunilor Consiliului raional în şedinţă operativă, în cadrul cărei conducătorii vin cu un raport privitor la lucrul efectuat pe parcursul săptămânii precedente, dar şi cu planurile trasate pentru săptămâna în curs.

În sarcină pentru toţi  şefii serviciilor, direcţiilor, secţiilor din Aparatul Preşedintelui şi a subdiviziunilor Consiliului raional s-a pus buna organizare a şedinţei ordinare a Consiliului Raional Floreşti pentru data de 23 februarie 2017.

Dna Mariana Scutaru, şef al Serviciului Administraţie Publică a informat prezenţa referitor la desfăşurarea unei instruiri tematice privind completarea declaraţiei de avere şi intereselor personale, care este oferită de Adela Griciuc, reprezentant al Autorităţii Naţionale de Integritate a Republicii Moldova, la data de 21 februarie 2017.

Dl Cegorean Valeriu, Şef  Secţia construcţii, gospodărie comunală şi drumuri, a vorbit referitor la deplasările în teritoriu şi anume în satul Coşerniţa, unde este necesar de abordat problema curăţirii drumurilor pe timp de iarnă.

Dl Serghei Bobeico, architect-şef al raionului a raportat despre recepţia lucrărilor de construcţie la Grădiniţa de copii şi gimnaziu din s. Cenuşa, unde s-a reparat blocul alimentar.

Conform planului de activitate pentru săptămîna curentă, şefii secţiilor şi direcţiilor şi-au stabilit un şir de acţiuni. Întru realizarea acestora cu succes, Preşedintele raionului a cerut  implicare fiecărui specialist în parte  în conformitate cu  atribuţiile de serviciu.

Cu privire la comisia de păstrare şi autorizare  a pesticidelor, a raportat dl Anatol Cocerovschi, şef al Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie.

Cu privire la pregătirea materialelor pentru ședința Consiliului raional din 23 februarie 2017, s-a referit dl Nicolae Catruc, secretarul Consiliului raional.

Şeful Direcţiei Cultură, Turism Tineret şi Sport, dna Litra Ina a anunţat pe cei prezenţi că la data de 26 februarie, în satul Cunicea  se va desfăşura festivalul republican al ceaiului şi a clătitelor, unde vor participa peste 19 colective din raionul Floreşti şi din alte raioane dar şi 17 turişti din străinătate.

La finele şedinţei, Preşedintele Ştefan PANIŞ a dorit tuturor o săptămînă reuşită, cu multe activităţi desfăşurate cu succes.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *