O familie pentru fiecare copil

Centrul de Asistență Socială a Copilului și Familiei din cadrul Direcției Asistență Socială Sănătate și Protecție a Familiei la 18 mai, în incinta sălii de şedinţe a Consiliului Raional Florești a organizat sărbătoarea dedicată familiei cu genericul ,,O familie pentru fiecare copil’’.

La sărbătoare au fost invitați: Șeful Direcției Asistență Socială, Sănătate și Protecție a Familiei, domnul Rusu Petru, Specialistul principal în protecția familiei cu copii în situații de risc, doamna Cobzac Liudmila, Şeful adjunct al Serviciului securitate publică din cadrul Inspectoratului de Poliție, domnul Valeriu Gurdiga. De asemenea, la eveniment au participat şi Asistenții parentali profesioniști împreună cu copiii, care la moment se află în plasament în familiile acestora.

Activitatea sărbătorii a fost focusată pe menținerea și dezvoltrea relațiilor cu membrii familiei biologice/extinse a copiilor aflați în Serviciul Asistență parentală profesionistă.

Copiii au prezentat un recital de poezie dedicat familiei, au expus desene tematice, iar la final au fost apreciați, fiind premiaţi cu dulciuri și cadouri.

Șeful Direcției Asistență Socială, Sănătate și Protecție a Familiei, domnul Petru Rusu a oferit diplome de participare la eveniment şi a mulțumit pentru munca asiduă tuturor Asistenților parentali profesioniști din raionul Floreşti.

Totodată au fost aduse cuvinte de recunoştinţă pentru sprijinul acordat în organizarea sărbătorii partenerilor şi sponsorilor: SRL ,,Drancor’’ şi Asociaţia Obştească ,, Lumos Moldova’’.

Autor: Florea Cristina, Manager Centrul de Asistență Socială a Copilului și Familiei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *