Apel de CARITATE

Mult stimaţi locuitori ai raionului Floreşti!

Avem marea onoare şi plăcere să vă avem alături la Maratonul de binefacere „Samariteanul milostiv – casă pentru copii orfani”, care va avea loc în data de 13 februarie 2020, începînd cu ora 8.00, în sala de şedinţe a Consiliului raional Floreşti.

Scopul proiectului lansat este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor aflate în situaţii de risc prin instituirea unui complex regional de servicii sociale, educaţionale şi culturale.

Obiectivul proiectului este de a crea un centru social prin construirea unui local ce va corespunde tuturor cerinţelor legale pentru 105 beneficiari (copii orfani, din familii defavorizate ş.a.)

În cadrul Maratonului de binefacere „Samariteanul milostiv – casă pentru copii orfani” veţi avea ocazia să admiraţi şi să procuraţi covoare, ii, atribute bisericeşti ce vor fi amenajate într-o expoziţie tematică; veţi participa la lansarea cărţii „Ocrotitoarea meleagurilor floreştene” pe care o puteţi procura la un preţ simbolic, veţi audia muzică sacră şi cel mai important este că veţi fi parte a acţiunii de caritate, oferind şanse egale pentru toţi copiii. Sunt probleme care ar putea fi rezolvate graţie acestui proiect.

Rugăm respectuos toate instituţiile statului, APL, agenţii economici, oameni de afaceri şi toţi oamenii de bună credinţă să susţină acest proiect şi să participe la Maratonul de binefacere între orele 8.00-17.00, în sala de şedinţe a Consiliului raional Floreşti. Nu ezitaţi să întindeţi o mînă de ajutor celor întristaţi.

 Ştefan Paniş, preşedintele raionului Floreşti,  Sergiu Boldirescu, preotul-paroh al Bisericii „Naşterea Maicii Domnului”, s. Hîrtop

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *