Mesajul Preşedintelui raionului cu Sfintele Sărbători de Paşti

Mult stimaţi locuitori ai raionului Floreşti!

Sărbătorile Pascale bat la uşa fiecărui creştin şi, cu acest prilej vin să vă adresez tradiţionala urare: „HRISTOS A ÎNVIAT!”

Învierea Domnului, consemnată în curînd de toată creştinătatea, e ziua celei mai mari biruinţe cîştigate cîndva în istoria omenirii, căci ea nu numai că depăşeşte în timp şi spaţiu orice altă biruinţă, ci trece şi dincolo de timp, în veşnicie.  Oriunde ne-am afla, fie alături de familie și de cei apropiați, fie mai departe de baștină și de cei dragi, în această primăvară, odată cu reînvierea naturii și reînnoirea sentimentelor noastre, suntem pătrunși de gînduri pozitive și  speranțe că vom trece cu bine încercările provocate de pandemia globală a virusului necruţător, la care suntem puşi în această perioadă.

Dragi creştini! În aceste luminate zile ale divinului Paştedoresc să vă adresez gîndurile mele bune însoţite de cele mai calde urări. Fie ca Învierea Domnului să ne păzească familia şi pe cei dragi sufletelor noastre şi să ne determine să înţelegem valorile pe care trebuie să le împărtăşim cu toţii pentru binele comun al tuturor, şi anume – să stăm acasă pentru a ne proteja sănătatea noastră şi a celor din jur.

Vă doresc multă sănătate, linişte sufletească şi împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor luminos. Valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu – credinţa, speranţa şi dragostea să fie pentru fiecare călăuză în toate începuturile.

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

HRISTOS A ÎNVIAT!

Cu deosebit respect, Ştefan Paniş, preşedintele raionului Floreşti 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *