Mesaj de felicitare cu Ziua Poliției Naționale a Republicii Moldova

Stimaţi angajați ai Inspectoratului de Poliţie Floreşti, onoraţi veterani ai poliţiei!

Cu ocazia sărbătorii profesionale, Ziua Poliţiei Naţionale, adresez, în numele Consiliului raional, cu deosebit respect şi consideraţie, cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor lucrătorilor ce activează şi au activat în acest domeniu important!

Acest eveniment este un bun prilej, pentru a omagia toţi angajații efectivului Inspectoratului raional de Poliţie, ofiţerii operativi de sector, veteranii poliţiei, toţi cei care au îmbrăţişat profesia de poliţist, demonstrînd zi de zi responsabilitate, profesionalism şi înalt devotament civic pentru a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, proprietatea publică şi cea privată, contribuind la apărarea democraţiei constituţionale a Republicii Moldova.

Pentru majoritatea dintre dimneavoastră, stimaţi poliţişti, profesia îmbrățișată înseamnă vocație, credință și devotament Patriei. E lăudabil faptul că eforturile Dumneavoastră au contribuit în mare măsură la ameliorarea situaţiei criminogene în satele şi oraşele din raion.

Rezultatele obţinute în combaterea infracţională şi lupta cu criminalitatea au fost obținute grație muncii efectivului, suportului acordat de Ministerul de Interne al Republicii Moldova, dar și a contribuției Consiliului raional şi administrațiilor publice locale. În acest context, vă asigurăm că și în viitor vă vom susţine în toate iniţiativele ce vizează ordinea publică, pentru a menţine încrederea şi respectul populației, dumneavoastră fiind oameni de acțiune, curajoși, hotărîți, disciplinați, caracterizați prin simplitate și modestie.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, exprim stima şi recunoștința față de veteranii poliției din raion, pentru  întreaga activitate desfăşurată în spiritul legii, întru menţinerea securității publice, cît şi implicarea în cadrul evenimentelor organizate la nivel raional și național.

Vă urez tuturor multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale. Să aveţi parte de multă putere de muncă, rezistență, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, cîștigîndu-vă onorabilul titlu de prieten al comunități.

Cu deosebit respect,

Ștefan Paniș,

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *