Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou

Mîndra iarnă cu sărbătorile ei minunate, fascinante ne crează o atmosferă uimitoare! Ea ne bucură cu sărbătoarea Naşterii Domnului şi a Anului Nou și constituie un prilej deosebit de a vă transmite, cu căldură, cele mai curate gînduri şi urări de bine.

În curînd anul 2020, an complicat pentru noi toți, va deveni istorie. Am fost afectaţi de pandemie, de secetă și am fost supuși provocărilor economice. Fiecare dintre noi, în pofida greutăților întîmpinate, a tins să depăşească aceste probleme şi a muncit pentru a continua ferm drumul ascendent de dezvoltare.

Toate reușitele și proiectele anului 2020 au fost posibile grație conlucrării eficiente a Consiliului raional Florești cu administrațiile publice locale, cu întreprinderile şi instituţiile publice, cu sectorul privat, cu oamenii de afaceri, cu micii întreprinzători și investitori și cu mass-media. Fără aportul şi suportul fiecărui cetăţean al raionului nostru  nu ar fi fost posibile realizările de care ne bucurăm astăzi.

Din aceste considerente, stimați floreșteni, vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru sprijinul și ajutorul oferit de dumneavoastră.

Sperăm cu toţii că anul 2021 va fi un an benefic, ne va dărui prosperare, bunăstare, realizări frumoase şi împlinirea dorințelor, iar problemele cu care ne-am confruntat pînă acum vor rămîne în trecut.

Vă doresc, stimați floreșteni, ca magia acestor sărbători să vă aducă lumină şi căldură atît în case cît şi în suflet, iar toate împlinirile frumoase să vă însoţească întregul an.

Fie ca frumoasele datini ce le-am moștenit din srămoși să vă dăruie mai multă linişte sufletească şi să vă bucurați de o viaţă împlinită! În noul an să fiți mai puternici, mai uniți și înțelegători unii cu alții, să aveți mai multe idei creatoare, energie ca să ne făurim un trai mai bun. Să-i avei mereu în preajmă pe cei dragi și să vă bucurați de recunoștința celor din jur!

Să aveţi parte de sărbători minunate!

La Mulţi Ani şi Crăciun fericit!

Cu deosebită gratitudine,

 în numele Consiliului raional Florești,

 Ștefan Paniș, președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *