Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an să celebrăm în luna iunie Ziua Profesională a Lucrătorului  Medical și a Farmacistului.

Acest eveniment ne oferă prilejul de a veni cu plecăciuni și cuvinte de gratitudine în fața Dumneavoastră, onorați medici, asistente medicale, farmaciști și lucrători încadrați în sistemul sănătății, ce asigurați buna funcțonare a instituțiilor medicale din raionul nostru.

Majoritatea dintre Dumneavoastră v-ați consacrat destinul în întregime medicinei, ați mincit o viață întreagă în acest domeniu.

Meritați tot respectul populației pentru că munciți cu dedicație, nu ați căutat căi ușoare, nu ați plecat peste hotare lăsînd copiii, părinții, familia și neamul, dar ați creat valori aici, acasă.

Prin vocație ați devenit profesioniști și, zi de zi, ușurați suferințele oamenilor, manifestați eroizm. Cu multe sacrificii, într-un ritm alert, luptați pentru viața și sănătatea noastră.

În această perioadă complicată pentru întreaga omenire ați fost și mai sunteți încă în prima linie de luptă cu COVID-19, muncind zi și noapte, fără pauze, departe de familie, pentru a salva cît mai multe vieți.

Pandenia ne-a oferit o lecție dură și ne-a impus să revizuim prioritățile și să apreciem la justa valoare munca și sacrificiul Dumneavoastră. Sunteți adevărați eroi, cu scopuri nobile, muncind în folosul pacienților cu răbdare nemărginită, omenie şi dăruire de sine.

În numele Consiliului raional Floreși, a tuturor locuitorilor raionului nostru, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Vă dorim curaj și bucurii pe plan personal și profesional. Faceți o muncă enormă și pentru aceasta Vă mulțumim. Vă mulțumim pentru fiecare pacient tratat, pentru fiecare om care a regăsit speranța de viață datorită atitudinii bunăvoitoare a Dumneavoastră. Să aveți parte de sănătate, deoarece de Dumneavoastră depinde sănătatea noastră, a tuturor. 

Să fiţi mereu plini de energie, răbdare. Dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

 Ștefan Paniș,

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *