Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului financiar

Multstimaţi lucrători financiari ai raionului Floreşti!

Vă adresez cele mai calde felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului financiar, consemnată anual la 15 august. Este un frumos prilej de a Vă  mulțumi pentru munca și contribuția adusă în acest domeniu. 

Apreciem mult calitățile profesionale ale fiecărui angajat ce activează în domeniul financiar din raionul nostru, înaltul nivel de calificare, competența și responsabilitatea cu care vă îndepliniți sarcinile de serviciu, profesionalismul în implementarea cu succes a mecanismelor financiare, gestionarea corectă și transparentă a resursele financiare bugetare și extrabugetare, contribuția esențială la dezvoltarea stabilă a economiei raionului.

Reușitele noastre, buna funcționare a subdiviziunilor Consiliului raional, a autorităților publice locale, în mare parte au fost obținute grație conlucrării eficiente, experienţei specialiştilor financiari ce activează cu perseverență, profesionalism, responsabilitate şi dăruire.

Fie ca în această zi de august fiecare dintre Dumneavoastră să aveţi parte doar de cele ce vă doriţi, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuză pe tot parcursul activităţii profesionale. Sănătatea, prosperarea, liniştea sufletească şi succesul să Vă însoţească mereu pentru a Vă da stimul spre o muncă calitativă şi eficientă. 

Fiți mereu optimiști, curajoși și deschiși spre reforme, astfel încît aspirațiile  Dumneavoastră să se realizeze deplin, iar sistemul financiar din raion să se dezvolte și să favorizeze prosperitate.
Să aveți parte de bunăstare, armonie și bucurie în familiile voastre!  

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

Ştefan PANIŞ, preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *