Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului justiţiei

Multstimați lucrători din domeniul justiției,

stimați judecători, procurori, avocați și notari din raionul Florești!

La 19 octombrie, tradiţional, aniversăm Ziua Justiției, eveniment ce are menirea de a sublinia importanța acestui serviciu public, în scopul apărării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Sărbătoarea este destinată cetățenilor, dar și profesioniștilor dreptului, care aduc justiția în atenția acestora, urmărind informarea tuturor cu privire la drepturile pe care le au și la modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.

Meseria căreia vă dedicaţi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate şi interes sporit faţă de nevoile locuitorilor raionului nostru şi problemele, nedreptăţite lor.

Graţie efortului comun al Dumneavoastră, justiția este accesibilă, eficientă, independentă, transparentă, profesionistă şi responsabilă faţă de societate.

Apreciem mult munca dumneavoastră şi eforturile pe care le depuneţi în vederea îndeplinirii sarcinilor conferite de lege. Credem în dumneavoastră şi în tot ceea ce faceţi, contribuind la o viaţă mai liniştită şi mai sigură în raion.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, vă transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru activitatea pe care o desfășurați.

Vă doresc multă sănătate, capacitate de muncă, perseverență, inspirație și reușite frumoase în activitate, echilibru sufletesc și, desigur, optimism, stimă din partea apropiaţilor şi cetăţenilor noştri.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *