Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei mondiale a Statisticii şi a lucrătorului din acest domeniu

Stimați statisticieni din raionul Florești!

Ziua Mondială a statisticii este o zi importantă pentru lucrătorii din domeniu, dar și pentru toți cei care utilizează statisticile oficiale pentru luarea deciziilor în diverse domenii de activitate.

Dumneavoastră sunteți cei ce ne oferiți datele în care putem avea încredere, astfel asigurând utilizarea largă și utilitatea lor. Anume dumneavoastră vă revine misiunea de a susține progresul economic şi social al raionului și al ţării, prin comensurarea fenomenelor şi proceselor economico-sociale şi furnizarea de informaţii relevante şi sigure.

Apreciez aportul dumneavoastră și vă aduc sincere mulțumiri pentru devotament, perseverență, implicare și profesionalism, pentru că ați reuşit să creați din procesul anevoios de colectare a datelor statistice un bun public, care constituie obiectivul permanent şi un subiect important pentru instituţia în care activaţi.

Vă adresez cele mai sincere urări de bine, să obţineţi succese remarcabile în domeniul în care activaţi şi noi realizări în promovarea valorilor profesionale pentru binele raionului nostru, munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare.

Vă doresc sănătate, să aveţi parte de multe bucurii, fericire, linişte în suflet şi recunoştinţă din partea celor din jur.

Cu respect,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *