Școli din raionul Florești și județul Galați, proiect comun în baza înfrățirii

Elevii Gimnaziului Vărvăreuca din raionul Florești și cei din Școala Gimnazială nr.1 din comuna Șendreni, județul Galați, au organizat la data de 13 octombrie 2022, un târg de toamnă comun, cu genericul „Toamna-Zâna belșugului”. Activitatea a fost posibilă datorită semnării Acordului de Colaborare și de Înfrățire între cele două instituții.

Printre principalele obiective ale programului se numără promovarea valorilor românești, realizarea de schimburi de experiență, încurajarea și dezvoltarea voluntariatului în rândul elevilor, părinților și cadrelor didactice și promovarea dialogului și a comunicării între elevii celor două școli de pe ambele maluri ale Prutului.

Bogăția toamnei a fost prezentată prin cele mai frumoase expoziții, desene și compoziții ale elevilor. În curtea școlii a fost organizată o expoziție, la care elevii de toate vârstele și-au expus lucrările din materiale naturale și au participat la iarmarocul de toamnă.

Cei prezenți la eveniment au fost așteptați cu dansuri, cântece, scenete și ghicitori. La activitate au participat și părinți, oaspeți ai ziarului raional Actualități floreștene și întreaga comunitate.

infoprut.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *