Diplome de merit pentru absolvenții treptelor gimnaziale și liceale din școlile orașului Florești

Direcția Generală Educație Cultură, Tineret și Sport, șefă, dna Diana Pantaz, la prima ediție, a desfășurat o festivitate specială, dedicată tuturor absolvenților treptelor gimnaziale și liceale din școlile orașului Florești.

În cadrul evenimentului Președintele raionului, dl Vasile Tîltu, a decernat diplome de merit elevilor absolvenți pentru rezultate deosebite obținute la învățătură în anul de studii 2023-2024, consecvențe în atingerea standardelor de performanță, responsabilitate și implicare la activitatea socială și creativă a instituției.

Dl Vasile Tîltu a felicitat participanții la festivitate și a subliniat: „Suntem în faţa unui moment deosebit în care o nouă promoţie de absolvenţi ai gimnaziilor și liceelor din orașul Florești serbează, în acest cadru festiv, finalizarea studiilor liceale. Vă doresc mult succes în viaţă. Sunteți o generație tânără, cu potential mare, cu mari perspective. În față aveți beneficiile de a decide soarta țării, de a construi o Moldovă europeană. Deci, vă îndemn să fim solidari, pentru binele nostru, pentru țara noastră, pentru poporul nostru. Drum bun în viitor!”

Secția Juridică, Resurse Umane și Administrație Publică

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *