Cupa raionului Florești a plecat în s. Sănăuca

Duminică, 2 iunie 2024, pe stadionul comunei Izvoare din raionul Florești, fanii fotbalului raional au avut parte de un joc spectaculos al echipelor de fotbal din s. Gura Căinarului și s. Sănătăuca.

În minutul 57 al meciului pentru echipa din Sănătăuca a marcat jucătorul Vasilachi Pavel și acest gol a fost suficient pentru a aduce trofeul în localitatea de pe malul Nistrului. Astfel, cu scorul de 1-0 jucătorii din s. Sănătăuca s-au impus în fața echipei din s. Gura Căinarului, în pofida faptului că majoritatea suporterilor o vedeau favorită la obținerea Cupei raionului Florești pe echipa din Gura Căinarului.

Bucuria victoriei a savurat-o echipa din s. Sănătăuca care a jucat cu dedicație pentru satul natal, având suportul profesional al unui antrenor dedicat, dl Țurcanu Victor.

Felicitări echipei învingătoare și echipei adverse pentru meciul frumos jucat au adus dl Vasile Tîltu președintele raionului Florești, dnii Iurie Vlas și Vrej Martirosian, vicepreședinții raionului Florești, și au înmânat oficial Cupa raionului Florești învingătorilor.

Au fost exprimate mulțumiri dlui Petru Rusu, administrator al ARF Florești, arbitrului central, dl Morgun Veaceslav, tușierilor Alexandru Beiu și Igor Bîrsan.

Secția Juridică, Resurse Umane și Administrație Publică

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *