Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din Silvicultură

Stimați silvicultori din raionul Florești!

Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sărbătorii Dumneavoastră profesionale pe care o consemnați, tradițional, în a treia sâmbătă a lunii septembrie.

Dumneavostră aveți misiunea de a proteja și ajuta pădurea și sunteți cei mai buni prieteni ai naturii. Profesia de silvicultor necesită efort fizic și investiție sufletească, ca în final, să ne bucurăm cu toții de o pădure sănătoasă și frumoasă, iar acest lucru se obține greu și durează în timp.

Valoarea pădurilor, a fâșiilor forestiere este de neprețuit ‒ mai ales în timpurile actuale, când schimbările climaterice au luat un curs de declin și doar prin responsabilitatea și profesionalismul fiecăruia dintre Dumneavoastră, pădurari, maiștri, ingineri, putem păstra această neprețuită comoară, putem extinde suprafețele acoperite cu arbori, pentru a le transmite, mai bogate, mai frumoase și mai sănătoase, copiilor și nepoților noștri.

Stimați silvicultori!

Ne exprimăm recunoștința profundă, dar și întreaga considerație pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor din raionul nostru.

Vă dorim, cu ocazia Zilei lucrătorului din silvicultură, multă sănătate, bunăstare, fericire personală, mult curaj și inspirație în realizarea obiectivelor trasate. În familiile Dumneavoastră să dăinuie pacea și bunăstarea.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

 Ștefan PANIŞ, președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *