Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Economistului

Stimați economiști ai raionului Florești!

Vă aducem sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua economistului.

Profesia Dumneavoastră este migăloasă, complexă și responsabilă și cere competență prin precizie, răbdare prin abordarea strategică și de perspectivă.

Sunteți cei ce abordați nevoile oamenilor printre cifre și statistici în timp ce elaborați obiective strategice de dezvoltare a raionului. În așa mod, implementați cu succes sarcinile cu care se confruntă locuitorii orașelor și satelor din raion.

Munca Dumneavoastră este necesară peste tot – de la instituții preșcolare, până la companii comerciale și de producere, iar de eficiența muncii Dumneavoastră depinde succesul întreprinderilor, prosperarea țării, bunăstarea cetățenilor. Apreciem devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă în activitatea cotidiană, eforturile incontestabile pe care le depuneți neâncetat întru realizarea sarcinilor și obiectivelor în domeniul în care activați și suntem ferm convinși că veți depune și în viitor toată străduința întru prosperarea economiei raionului și a sporirii bunăstării locuitorilor lui.

Dragi economiști!

În numele Consiliului raional, vă mulțumim pentru contribuția personală și implicarea zilnică! În contextul sărbătorii profesionale, vă dorim tuturor viziune, responsabilitate și previzibilitate – calități atât de necesare pentru a putea dezvolta afaceri de succes!

Vă urăm multă sănătate, fericire și noi realizări!

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

 Ștefan PANIŞ, președintele raionului

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *