Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului Aviaţiei Civile

Multstimați angajați ai ÎS „Aeroportul Internațional Mărculești”

Astăzi sărbătorim un eveniment important – Ziua Lucrătorului Aviației Civile. Cu ocazia sărbătorii profesionale vă adresez cordiale felicitări, împreună cu urări de sănătate, bunăstare și profunde sentimente de gratitudine pentru muncă și abnegație.

Conştientizăm faptul că pe parcursul anilor s-a trecut printr-o perioadă dificilă de formare şi dezvoltare, cu multiple provocări, speranțe şi realizări. Toate rezultatele obținute pînă acum au cerut şi eforturi mari.

Succesele Dumneavoastră, dar şi îndeplinirea sarcinilor puse în faţă au fost asigurate mereu de toţi şi de fiecare în parte, de munca zilnică minuțioasă, de îndemînarea dumneavoastră, precum şi de gradul mare de responsabilitate, nivelul înalt de pregătire profesională. 

Dumneavoastră aveţi o viaţă aparte, plină de farmec, dar şi de renunţări, de bucurii şi de o mare nevoie de a avea  încredere în cei cu care lucraţi, în cei care vă oferă sprijinul tehnic şi informaţional, pentru că în această profesie nimic nu poate fi lăsat la voia întîmplării.

Astăzi întreprinderea Dumneavoastră tinde la realizarea unor proiecte ambiţioase de modernizare, pentru a face faţă cu succes provocărilor. La sigur că toate se vor realiza numai datorită muncii, profesionalismului şi insistenţei dumneavoastră.

În semn de recunoștință şi apreciere, adresez mulțumiri tuturor celor care, pe parcursul anilor, s-au implicat necondiționat în crearea unei imagini pozitive a întreprinderii.

Vă doresc noi realizări pe plan profesional şi personal, curaj, încredere în forțele proprii, împlinirea tuturor aspirațiilor şi bunăstare în familii.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

 Ștefan PANIŞ, președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *