Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei mondiale a Arhitecţilor

Stimați arhitecți ai raionului Florești!

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor persoanelor ce activează în domeniul arhitecturii, exprimîndu-mi recunoştinţa pentru contribuţia la construirea şi prosperarea raionului nostru, a ţării.

Dumneavoastră sunteți cei care modelați, planificați construcţiile pentru a înfrumuseţa localităţile noastre și a proteja obiectele de artă monumentală. Lucrările dumneavoastră bucură privirile, ele fiind rodul imaginaţiei, vocaţiei, competenţei, profesionalismului şi rămânând o moştenire pentru generaţiile următoare.

În conlucrare cu proiectanţii, designerii, constructorii, lucrătorii din industria materialelor de construcţii activați în căldură şi frig, ploaie şi vânt pentru a ne face viaţa mai frumoasă, mai profundă şi plină de sentimente. Prin muncă şi profesionalism, depuneţi, zi de zi, mult efort pentru ca noi să avem parte de confort și armonie.

Cu prilejul Zilei Arhitectului, din numele Consiliului raional, vă doresc în primul rând realizări arhitecturale cât mai frumoase și durabile în raion, să fiți recunoscuți și apreciați după merite, să vă mențineți talentul, spiritul creator și perseverența în autorealizare. Să aveți parte de multă sănătate, un cer senin, bucurii de la cei dragi, succes în toate și realizări deosebite.

Cu respect,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *