Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei mondiale a Poştei şi a lucrătorului poştal

Stimați lucrători și veterani ai serviciului poştal din raionul Florești!

În fiecare an, la 9 octombrie, marcăm Ziua mondială a poștei și a lucrătorului poștal – una dintre cele mai vechi meserii, dar foarte responsabile.

Cu acest prilej, vă aduc cele mai sincere felicitări și îmi exprim recunoștința pentru serviciile de calitate oferite fiecărui beneficiar, pentru că vă faceți meseria și pe ploaie, vânt, ger, fiind primii care transmiteți noutățile bune, dar și cei care consolează în moment de cumpănă. Totodată, dumneavoastră asigurați căile de comunicație cu oricare localitate din raion.

În pofida schimbărilor, tehnologiilor avansate, comunitatea dumneavoastră rămâne a fi un obiect strategic care asigură prestarea serviciilor poştale universale, de calitate la nivelul întregii ţări, inclusiv și în cele 70 de localități din raionul nostru.

Împreună trăim momente dificile, dictate de pandemie. Cu toate acestea, ați fost și rămâneți a fi mereu în prima linie, mereu la datorie și în serviciul cetățenilor. Oferiți servicii de importanță vitală în fiecare zi și în fiecare casă, iar odată cu acestea aduceți speranțe, bucurii și zâmbet oamenilor!

Stimați angajați ai oficiilor poștale din raionul Florești!

Cu prilejul zilei dumneavoastră profesionale vă adresez sincere urări de sănătate, armonie în familie, noi succese şi realizări profesionale, bunăstare, prosperitate, satisfacție de la munca pe care o faceți zilnic și respectul cetățenilor.

 Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

 președintele raionului,

dl Ștefan PANIŞ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *