Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Energeticianului

Stimați angajați din sectorul energetic al raionului Florești!

Vă adresăm cele mai sincere felicitări, însoțite de urări de bine, sănătate și bunăstare cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua Energeticianului, marcată tradiţional la final de decembrie. Această zi este dedicată dumneavoastră, specialiști vitali, care ne garantați securitatea energetică și stabilitatea economică.

Vreau să mulţumesc tuturor energeticienilor din raion pentru aportul, implicarea, dedicația și înaltul profesionalism manifestat în îndeplinirea zilnică a importantei misiuni de asigurare a locuitorilor noștri cu energie electrică. Dumneavoastră ați înbrățișat profesia fără de care orice formă de manifestare a vieţii civilizate, economice și sociale a noastră ar fi imposibilă. 

Munca energeticienilor nu este niciodată o rutină, deoarece sectorul energetic este dinamic în toate structurile sale. În spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară este munca celor aflați în prima linie, lucrând zi și noapte pentru a asigura buna funcționare și siguranța sistemului energetic.

Îmi exprim convingerea, că profesionalismul, atitudinea responsabilă şi perseverenţa de care daţi dovadă zi de zi, vă vor ajuta la îndeplinirea cu succes a tuturor obiectivelor trasate.

Sărbătoarea pe care o marcați să vă fie un drum deschis spre noi ascensiuni, iar aprecierea și recunoștința cetățenilor pentru importanta activitate pe care o desfășurați să nu vă lipsească.

Vă doresc multă sănătate, prosperitate și cît mai multe realizări. Să aveți parte de lumină în familie și căldură în suflet. Să fiți mereu apreciați și susținuți în toate activitățile și ideile Dumneavoastră.

Cu înaltă considerație,

Ștefan PANIŞ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *