„Un cadou, lumină în sufletul celui mai trist ca noi”

Iată că pleacă și anul 2021 în analele istoriei. A fost un an cu provocări, reușite și nereușite, un an cu schimbări, un an marcat de pandemie, dar și un an agricol nuanțat, marcat cu rezultate onorabile la mai multe dimensiuni.

În acest context, angajații Direcției Agricultură și Alimentație în parteneriat cu colectivul Direcției Generale Asistență Socială și Protecție a Familiei, în perioada 20-27 decembrie 2021, au dat start Campaniei Mesagerul faptelor bune, cu genericul „Un cadou, lumină în sufletul celui mai trist ca noi”, pentru a aduce clipe de neuitat, bucurii și farmec în viața celor ce sunt defavorizați.
Pentru ca sacul Moșului să fie cât mai bogat, au fost alături la îndemnul de participare la Campanie, s-au implicat și au dat dovadă de generozitate agenții economici din raion: SRL „Tetracom-Agro”, administrator, dl Vladimir Novac, SRL „Endogrup”, manager, dl Ion Clima, SRL „Flormaxeleon”, administrator, dl Leonid Maximciuc, SRL „Mol-Animex”, administrator, dl Twit Abdurahman, SRL „Agroadrieș”, adminisrator,, dl Andrei Cazacu, CP „Nordflor”, președinte dl Grigore Romanciuc, Asociația utilizatorilor de apă pentru irigare, președinte, dl Andrei Cocieru, GȚ „Movilă Oleg” din s. Lunga, GȚ „Țurcanu Mihail” din s. Mărculești, GȚ „Cobzari Grigore” din s. Sănătăuca, GȚ „Răcilă Lilian” din s. Prajila, GȚ „Vartan Ghenadie” din s. Prajila, GȚ „Colodii Vitalie” din s. Văscăuți.
Este foarte important că în această perioadă dificilă, fiecare dintre noi mai păstrează în suflet câte o părticică de bunăvoință și dorește să dăruiască fericire și altor persoane, să învioreze atmosfera în ajunul feericilor sărbători de iarnă, Crăciunul și Anul Nou. Astfel, de clipe minunate s-au bucurat copiii de la Casele Comunitare nr. 1 și 2 din or. Florești, bătrânii de la Azilul din s. Căprești, dar și membrii Organizației Obștești „Societatea Invalizilor” din raionul Florești.
Le dorim tuturor sărbători minunate și un an nou mai bogat în împliniri. Pace, belșug, liniște sufletească și afecțiune de la cei dragi.

Veaceslav TOCAN,
șef al Direcției Agricultură și Alimentație.
Aurica BURLACU,
șef al Direcției Generale Asistență Socială și Protecție a Familiei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *