Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

Stimaţi locuitori ai raionului Florești!

Cu prilejul Sărbătorilor Naşterea Domnului şi a Anului Nou, vin către Dumneavoastră cu cele mai curate gînduri şi luminoase sentimente, aducându-vă sincere urări de bine.

A purces în analele istoriei încă un an. Un an cu multe evenimente memorabile, provocări, dar şi realizări cu care ne putem mîndri. Au fost implementate proiecte care ne bucură şi care oferă locuitorilor noștri condiţii de trai mai bune. Aceste realizări, dar și proiectele anului viitor, au fost și sînt posibile grație unei conlucrări eficiente a tuturor factorilor de decizie.

Vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru susţinere şi înţelegere şi, nu în ultimul rând, pentru contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea şi prosperarea localităților din raionul nostru. Recunoaștem și apreciem munca dumneavoastră, căreia vă dedicați în totalitate pentru a schimba și transforma în bine indicatorii de performanță ai raionului, pentru binele fiecărui locuitor.

Urez tuturor sărbători fericite, pline de optimism, încredere, prosperitate şi realizări deosebite în anul care vine. La fiecare clinchet de clopoțel – o dorinţă să se îndeplinească! Lumina, pacea, bucuria, viața, dăruirea, iertarea, zâmbetul și sărbătoarea să vă inunde. Să vă deschideți sufletul și să lăsați căldura sărbătorilor de iarnă să vă învăluie ca un vis frumos.

Din tot sufletul, doresc fiecărei familii sănătate şi bunăstare. Să vă fie mereu alături, ca şi în aceste clipe, toţi cei dragi. Noul an, 2022, să aducă tuturor fericire în suflet şi să vă dăruiască în fiecare zi un motiv de a zîmbi, de a emana bunăvoință și lumină pentru cei mai triști ca noi.

La mulţi ani şi Crăciun fericit!


Cu deosebită afecțiune pentru dumneavoastră,

 în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *