Mesaj de felicitare cu ocazia zilei internaționale a asistenților medicali

Mult stimaţi asistenţi medicali din instituţiile medico-sanitare publice a raionului Floreşti!

Ziua de 12 mai a devenit Ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume.

Prin noţiunea serviciului de Nursing/asistent medical, Organizaţia Mondială a Sănătăţii atrage atenţia asupra acestui serviciu, ca fiind cel mai important în îngrijirea pacienţilor. Importanța rolului dumneavoastră îl cunoaște fiecare om chiar de la începutul vieții. Meseria dumneavoastră presupune multă grijă și dragoste față de oameni. Zilnic dăruiți oamenilor căldură și speranță fără să așteptați ceva în schimb. Vă faceți munca cu o modestie demnă de respect.

Vă mulțumim din suflet pentru devotament, vă mulțumim pentru modestie, pentru grijă și pentru dăruirea zilnică.

În aceste timpuri pline de provocări dumneavoastră sunteți un exemplu extraordinar de omenie și cumsecădenie pentru noi toți.

Vouă, celor care v-ați legat existența de cea mai nobilă profesie, vă adresez felicitări și urări de bine, prosperitate și realizări profesionale pe măsura eforturilor depuse. Vă doresc mult curaj și entuziasm în activitatea dumneavoastră zilnică pe care o îndepliniți cu dăruire, profesionalism, credință și bunăvoință, astfel contribuind la vindecarea pacienților!

Să aveți parte înzecit de bunătatea, atenția și grija pe care o oferiți celor din jur. Fie ca viața să vă ocrotească și să vă ofere doar emoții pozitive, momente de neuitat, o sănătate de fier, ture ușoare și liniștite și multă recunoștință din partea celor din jur.

Cu deosebit respect, Ştefan Paniş,

preşedintele raionului Floreşti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *