Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei funcționarului public

Stimaţi funcţionari publici!

Dragi colegi!

Cu prilejul Zilei profesionale a funcţionarului public exprimăm sincere felicitări tuturor angajaților din serviciul public, unul dintre cele mai importante domenii în organizarea administrației publice, fără de care este imposibil de format orice societate civilizată.

Munca funcționarului public, practic, nu e observată, dar necesită calități morale și profesionale înalte pentru a proteja interesele și a apără drepturile legale ale cetățenilor. Competența, responsabilitatea, buna credință și jurământul depus de fiecare funcționar public, ce se manifestă în exercitarea funcției publice, reprezintă garanția unui sistem administrativ valoros.

De munca dumneavoastră, stimați colegi, de străduința cu care rezolvați în fiecare zi problemele și adresările cetățenilor, depinde bunăstarea, starea de spirit pozitivă și siguranța în ziua de mâine pe care o au locuitorii raionului nostru.

Mizăm în continuare pe profesionalismul, devotamentul şi inteligenţa dumneavoastră și ne exprimăm încrederea că împreună, cu eforturi comune, vom reuși să realizăm obiective ce vor oferi locuitorilor din localitățile raionului nostru încrederea că ei, copiii și nepoții lor, pot trăi mai bine.

Vă dorim ca această zi de sărbătoare să vă ofere un izvor nesecat de energie inepuizabilă și idei inovatoare pe care să le valorificați cu succes în munca cotidiană.

Vă urăm multă sănătate, bunăstare și prosperitate. Munca dumneavoastră să vă aducă satisfacție profesională, să fie recunoscută și apreciată la justa valoare.

Cu deosebit respect și apreciere,

în numele Consiliului raional,

 Ștefan PANIȘ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *