Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din Procuratură

Stimați procurori, angajați și veterani ai Procuraturii raionului Florești!

Cu ocazia sărbătorii profesionale –  Ziua Lucrătorului Procuraturii, permiteţi-mi să vă adresez cele mai sincere felicitări cu urări de sănătate şi succese în activitatea dumneavoastră.

Anul acesta marcăm aniversarea a 30-a de la formarea organelor Procuraturii Republicii Moldova.

Fiind unul din elementele esențiale ale sistemului de drept, acest domeniu contribuie la respectarea legalității în toate sferele vieții, întrucât Dumneavoastră sunteți acea garanție a statului de drept, iar sarcinile pe care le aveți nu sunt deloc ușoare și necesită profesionalism înalt, curaj și un puternic simț al datoriei. Sunteţi cei care faceți faţă tuturor provocărilor, sporind credibilitatea și respectul societății pe potriva greutăților pe care le aveți de înfruntat. Zi de zi demonstrați responsabilitate și disciplină.

În această zi de sărbătoare, aduc mulţumiri tuturor angajaţilor pentru profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă ce o desfășurați, îmi exprim gratitudinea față de veteranii Procuraturii, a căror experienţă bogată a fost preluată. Buna funcţionare a acestei instituţii e de neconceput fără contribuţia personalului auxiliar, căruia la fel îi adresăm urările noastre cu sărbătoarea profesională. În mod special, adresăm felicitare membrilor familiilor dumneavoastră care, prin dragostea şi înţelegerea pe care o manifestă, contribuie la rezultatele activităţii dumneavoastră.

La această frumoasă aniversare, Vă doresc dumneavoastră și familiilor dumneavoastră prosperitate și realizări remarcabile, fermitate în îndeplinirea celor mai dificile sarcini, activitatea dumneavoastră să fie susținută necontenit și apreciată după merit. 

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIŞ,

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *