Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Cunoștințelor

Dragi elevi, stimaţi profesori, onoraţi părinţi!

Ziua de 1 septembrie fiecare dintre noi o concepe ca fiind un nou început cu noi descoperiri, emoţii pozitive. În această zi toți copiii și profesorii sunt dornici de revedere, plini de zâmbet şi lumină, revin cu drag în lumea cunoştinţelor! În virtutea trecerii ireversibile a timpului, viaţa ne oferă un prilej de bucurie în această zi, căci ea ne readuce, în fiecare an ca pe o familie, în spaţiul şcolii, acel centru în care se adună energii, speranţe, visuri, se formează pricepere, se modelează mintea şi sufletul celor care constituie cea mai mare avuţie a noastră. Elevul de astăzi este viitorul de mâine, iar ziua de mâine va fi pentru elevul de astăzi un exigent examen de viaţă.

Dragi elevi!

Primiţi cele mai sincere felicitări şi urări de bine, căci astăzi, cu bucurie, emoţie şi speranţă, păşiţi din nou pragul şcolii, revenind în clase, în miraculoasa şi minunata lume a cunoştinţelor. Să aveţi parte doar de succese la învăţătură încununate cu note bune, noi cunoştinţe utile şi să vă cultivaţi iubirea faţă de carte, apreciaţi anii de şcoală, căci ei sunt cei mai frumoşi din viaţă. Onoraţi şcoala şi pedagogii cărora le datoraţi tot ce aveţi mai scump pe lume.

Stimaţi profesori!

Cu prilejul Zilei Cunoştinţelor şi a începutului noului an de studii, exprim, în numele Consiliului raional Floreşti, urări de sănătate, bunăvoinţă şi cât mai mulţi discipoli setoşi de a cuceri lumea cunoştinţelor. Belşugul să vă încunune, pentru că Dumneavoastră răspândiţi în jur har şi înţelepciune, contribuiţi cu talentul şi munca la cultivarea frumosului şi adevărului, binelui şi sacrului. Vă suntem recunoscători că dăruiţi zilnic copiilor o părticică esenţială din competenţele, experienţa şi sufletul Dumneavoastră. Să aveţi o activitate rodnică, putere, răbdare şi inspiraţie.

Dragi părinţi!

Vă doresc multă răbdare, înţelepciune pentru a creşte şi educa noi personalităţi adevărate. Mizăm în continuare pe susţinere şi implicare în soluţionarea pozitivă a problemelor cu care ne confruntăm.Vă urez să vă realizaţi prin bucuriile şi succesele copiilor D-voastră.

Cu deosebit respect,

în numele Consiliului raional,

Ştefan PANIŞ, 

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *