Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Automobilistului și Drumarului în Republica Moldova

Stimați automobiliști și drumari din raionul Florești!

Cu prilejul sărbătorii profesionale, marcată anual în ultima duminică a lunii octombrie, adresez sincere felicitări tuturor celor care și-au dedicat activitatea ramurii transportului rutier și a infrastructurii drumurilor.

Folosindu-mă de acest prilej, felicit toți automobiliștii și toți specialiștii din domeniu infrastructurii drumurilor – toți acei, care conduc o mașină și a celor a căror viață este legată  de deservirea drumurilor și crearea condițiilor optimale pentru o circulație în siguranță.

Munca Dumneavoastră nu este deloc ușoară, solicitând atenție și prudență, e una primejdioasă, care solicită  responsabilitate enormă pentru viața și sănătatea pasagerilor, calitatea drumurilor, nu mai puțină responsabilitate se cere și transportatorilor de mărfuri.

Munca pe care o prestați zilnic este foarte complicată, dar şi foarte responsabilă, este o muncă ce merită tot respectul nostru, al societății în întregime.

Vă aducem mulţumiri pentru punctualitatea, rapiditatea, calitatea, profesionalismul cu care vă desfășurați activitatea.

Vă dorim călătorii fără primejdii şi drumul bun mereu să vă însoţească, sănătate , perseverenţă, optimism şi noi realizări remarcabile în beneficiul dezvoltării ramurii transporturilor.

Cu deosebit respect,

 în numele Consiliului raional,

Gheorghe GANCEAR, 

vicepreşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *