Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală în Republica Moldova

Stimaţi lucrători ai Consiliului raional Florești, consilieri raionali,

 primari, viceprimari, consilieri locali şi lucrători din domeniul

admnistraţiei publice locale din raionul Florești!

Cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală – sărbătoare marcată anual la 1 februarie, permiteți-mi să Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine, exprimându-mi întreaga gratitudine pentru conlucrarea, devotamentul şi profesionalismul pe care îl demonstraţi în activitatea Dumneavoastră.

Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală ne oferă prilejul să apreciem efortul tuturor primarilor, consilierilor și funcționarilor din localitățile raionului nostru care muncesc cu dăruire în slujba cetățenilor pentru a le crea un viitor mai bun.

Cu certitudine, rezultatele și succesele obținute se datorează profesionalismului de care dați dovadă, responsabilității și devotamentului pe care le manifestați zi de zi, precum și angajamentelor asumate față de cetățeni.

Îmi exprim recunoștința pentru munca și dedicația Dumneavoastră! Vă doresc mult succes în activitatea profesională și realizarea obiectivelor propuse întru dezvoltarea și prosperarea raionului!

Să activați și în continuare, fiind ghidați de obiectivitate, fidelitate și dăruire de sine. Să aveți parte de cât mai multe idei inovatoare și proiecte implementate, toate obiectivele stabilite să fie realizate cu succes, să Vă înconjoare întotdeauna respectul colegilor şi respectul oamenilor.

Cu cele mai distinse și alese gânduri                                                          

de apreciere și respect,

Președintele raionului,

Vasile TÎLTU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *