Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua Lucrătorului din Învățământ”

Stimați dascăli din raionul Florești!

În fiecare an, la 5 octombrie, este sărbătorită Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesională a Lucrătorului din Învățământ.

Această zi este sărbătoarea profesională a tuturor cadrelor didactice: profesori, manageri, educatori, angajați din învățământ, căci în această zi celebrăm aportul important pe care lucrătorii din acest domeniu îl aduc educației și dezvoltării.

Fiecare dintre noi are sfânta datorie de a exprima astăzi, și nu numai astăzi, cele mai sincere cuvinte de recunoștință pentru educatoarea dragă, pentru primul învățător sau învățătoare, pentru profesorii din gimnaziu și liceu, dar și pentru profesorii din școlile profesionale, colegii și universități, pentru toți cei datorită cărora ne-am găsit rostul în viață și am îmbrățișat alte profesii foarte importante.

Cu siguranță spunem că Dumneavoastră sunteți adevărații arhitecți ai sufletelor noastre, ai viitorului. Prin educația și înțelepciunea pe care o oferiți copiilor zi de zi, îi pregătiți pentru viața matură. Grație efortului Dumneavoastră, stimați profesori, tânăra generație însușește valori sănătoase, acumulează cunoștințe, capacități și experiență, iar cel mai important lucru pe care îl învățăm de la Domniile Voastre, e cum să fim OAMENI ADEVĂRAȚI. 

Aveți toată admirația și respectul nostru pentru ceea ce însemnați, pentru munca imensă pe care o depuneți și pentru că în aceste timpuri complicate, Dumneavoastră faceți față provocărilor, implementați metode noi de predare și învățare, dați dovadă de curaj, inspirație, verticalitate și dedicație. Avem încredere în potențialul și în puterea sufletului ce Vă caracterizează.

Vă adresăm sincere felicitări și multă sănătate, inspirație și realizări pe potriva așteptărilor, recunoștință din partea elevilor, din partea părinților, a întregii societăți. Să fiți prosperi, activi, creativi, energici și generoși!

Noi, cei pe care ne-ați ghidat și care V-am încredințat bogăția supremă – copiii noștri, Vă suntem alături pentru a face față demn provocărilor și pentru a privi, peste ani, cu satisfacție în urmă.

LA MULȚI ANI!

Cu deosebită gratitudine,

în numele Consiliului raional,

Ştefan PANIȘ,

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *