Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei automobilistului și drumarului în Republica Moldova

Stimați automobiliști și drumari din raionul Florești!

Cu prilejul sărbătorii profesionale marcată anual în ultima duminică a lunii octombrie, adresez sincere felicitări tuturor celor care și-au dedicat activitatea ramurii transportului rutier și a infrastructurii drumurilor.

Munca pe care o prestați zilnic este foarte complicate, dar şi foarte responsabilă, este o muncă ce merită tot respectul nostru, al societății în întregime. Apreciez importanța activității Dumneavoastră şi îmi exprim recunoștința pentru efortul ce-l depuneți pentru a crea confortul vital atât al cetățenilor raionului care călătoresc, cât și al oaspeților care ne vizitează localitățile.

În pofida multiplelor sarcini și probleme, a dificultăților prin care trecem în ultima vreme,  dumneavoastră demonstrați rezistență și capacitatea de a oferi servicii calitative, munciți cu dăruire pentru ca toți călătorii și bunurile să ajungă în siguranță și fără întârziere la destinație.

Vă dorim tuturor multă sănătate, fericire, împliniri şi succese remarcabile.

Să aveţi parte în continuare de curaj, devotament, perseverenţă şi, cu siguranţă, veţi primi toată admiraţia şi respectul celor pentru care activaţi.

Cu deosebit respect,

Ştefan PANIȘ,

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *