Anual, la 15 mai, în Republica Moldova, promovăm, valorificăm şi celebrăm Familia

Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Floreşti cu multă ambiţie şi determinare subliniază importanţa Familiei, fără discriminare în societate.
În cadrul Serviciului de Asistenţă Parentală Profesionistă a fost desfăşurată o activitate cu genericul : ,,Familia – rai timpuriu” unde copiii au cântat și recitat poezii despre familie, iar asistenţii parentali profesioniști au depănat amintiri legate de familie şi au evidenţiat valorile familiale. Șefa Direcției Generale Asistență Socială și Protecția Familiei, dna Aurica Burlacu, a felicitat asistenții parentali profesioniști și copiii din serviciu cu Ziua Familie, accentuând rolul lor ca un exemplu demn de urmat pentru copii, fiind o familie model, cu calități deosebite, îmbinate cu grijă și dragoste necondiționată pentru copii.
Scopul activităţii a fost de a educa, sensibiliza şi a sublinia importanţa familiei, locul unde găseşti susţinere, motivaţie, iubire necondiţionată şi grija pentru copii.
Cu ocazia Zilei Familiei, managerii Serviciului Asistență Parentală Profesionistă vin cu un mesaj de felicitare către întreaga societate și cu urări de a avea familii fericite, de a trăi în armonie și de a iubi Familia, aceasta fiind o binecuvântare.
Familiile de astăzi sunt societatea de mîine, în care ne vom creşte şi educa copiii.

Autori: manageri Serviciului Asistență Parentală Profesionistă și
Serviciului Comunicare și Relații cu Publicul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *