Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii „Ultimul sunet”

Onorați profesori, stimați părinți, dragi elevi!

A devenit o frumoasă tradiție, ca în fiecare an, la sfârșitul lunii mai, să marcăm, în fiecare instituție, în mod festiv, sărbătoarea „Ultimului sunet”. Este un moment încărcat de emoții profunde, atât pentru absolvenți cât și pentru ceilalți elevi, pentru cadrele didactice și pentru părinți.

S-a mai încheiat un an școlar în care fiecare a dat dovadă de perseverență, răbdare, maturitate și verticalitate.

 Dragi elevi!

Vă îndemn să luați cu voi tot ce ați învățat mai bun pe parcursul anului. Să aveți încredere în voi și să fiți convinși că ceea ce ați realizat până acum înseamnă enorm pentru un succes în viață. Suntem fermi convinși că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți. Vă dorim o vară interesantă, plină de descoperiri, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Dragi absolvenţi!

Oricât de anevoios ar fi destinul Dumneavoastră, să fiţi receptivi la îndemnul sufletului de a reveni acasă, la baştină, pentru a o face înfloritoare.

Onoraţi pedagogi!

Cu truda voastră s-a mai format încă o generaţie. Meritaţi respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi şi realizaţi. Vă mulțumim că ați condus pe drumul anevoios în lumea cunoştinţelor, copiii noștri, apropiindu-i de adevăratele valori ale vieții.

Stimaţi părinţi!  

Prin implicarea activă, prin susținerea necondiționată și prin devotamentul constant, ați fost o sursă de inspirație și un model de urmat pentru copiii voștri. Vă încurajăm să continuați să fiți un pilon de susținere pentru ei în toate etapele vieții lor.

Tuturor Vă urez multă sănă­tate, ani lungi, bunăs­tare și rea­li­zări fru­moase!

Cu cele mai alese și distinse gânduri,

Vasile TÎLTU,

Președintele raionului Florești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *