Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copiilor și Zilei Mondiale a Părinților

Scumpi copii ! Stimați părinți!

În fiecare an, în prima zi de vară marcăm Ziua Internaţională a Ocrotirii Copilului și Ziua Mondială a Părinților, care ne oferă ocazia de a celebra copiii, miracolul nașterii și al purității, precum și dreptul lor de a fi protejați. Totodată, această zi este dedicată celor mai dragi și scumpe ființe – părinții noștri. 1 iunie este o zi magică, plină de emoții puternice, individuale și este cu adevărat specială! Cu toții avem posibilitatea de a ne aminti de copilăria noastră și de a celebra această perioadă marcantă din viața copiilor noștri, căci în sufletul fiecăruia dintre noi se află tot timpul un copil.

Frumoasă sărbătoare vine să ne reamintească nouă, maturilor, de responsabilitatea pe care o avem faţă de copiii noștri, căci creşterea și educarea lor trebuie realizată cu multă iubire şi grijă părintească. Suntem datori să le asigurăm o copilărie fericită și sentimentul de securitate pentru ziua de mâine, să le oferim iubirea și aprecierea noastră. Toți copiii merită să trăiască în dragoste, în grija celor ce îi iubesc. Toate visele îndrăznețe care devin realitate se datorează părinților. Dumneavoastră sunteți cheia unei copilării fericite, oferind afecțiune, educație și ajutor pentru a descoperi talentele unui copil.

Stimați  floreșteni!

Cu ocazia acestei importante sărbători, vă aduc cele mai sincere și calde urări de bine.

Vă doresc să aveți parte de sănătate, multe bucurii, realizări frumoase, copii fericiți, iar în familiile dumneavoastră să domine căldura și afecțiunea, să vă bucuraţi de realizările copiilor voştri și copiii, la rândul lor, să se bucure de dragostea părintească.

Cu deosebită gratitudine,

Vasile TÎLTU,

Președintele raionului Florești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *